Tjenester

Tjenester

  • Hva er Legends Tracking?

Legends tracking tilbyr GPS-trackere for ditt løpsarrangement. GPS-tracerne gjør løpet til en levende erfaring som kan følges av tusenvis av mennesker.

Vi tilbyr deg som arrangør et uvurderlig verktøy som holder ditt arrangement trygt og organisert gjennom løpsdistansen.

  • Hva er fordelene med Legends tracking?

Som løpsleder er det viktig å ha oversikt over løperne når som helst og hvor som helst. Hver enkelt deltaker som er i løypen blir overvåket med detaljerte opplysninger om stedet vedkommende befinner seg på, slik at utplassering av evakuerings-og redningsteam så enkelt som mulig kan finne frem til deltakeren som trenger hjelp.

Deltakeren har en SOS-knapp som trykkes for nødstilfeller. Trackingsystemet gir arrangøren en mulighet til å ta en ekstra sjekk på den kursen deltaker har gjort gjennom løpet, noe som gir deg et enkelt verktøy for å vurdere om deltakeren skal ha straff eller kreditt hvis tiden på løpet er viktig.

Den gir støtte til redningsmannakapet med en GPS-tracker for optimalisering, planlegging og iverksettelse i ditt arrangement

Den gir deg god veiledning på hvor de vanskelige områdene/risikostedene er i løypa, slik at du lettere kan vurdere hvor du skal plassere ekstra funksjonærer og redningsmannskap.

Live-trackingsystemet gir deg i tillegg en kanal til å synligjøre dine sponsorer

Legends tracking er intergret i sosiaoe medier som facebook, Twitter, (…) Folk fra hele verden, familie venner, fans av ditt arrangement vil da enklere følge med på utviklingen til hver deltaker under løpet.

  • Hvordan virker det?

Hver deltaker bærer en liten GPS-tracker på 65 gram angir en posisjon på et intervall fra 15 sekunder til 10 minutter, avhengig av arrangementet og arrangementets varighet

GPS-senderen sender sin posisjon til Legends tracking-service via GPRS

The Legend tracking-sendere kan koble til alle tilgjengelige mobilnettverk, noe som gir langt bedre tilkoblingsmuligheter enn en vanlig mobiltelefon.

Hvis trackeren er i et område uten mobilnett, vil den lagre opp til 3000 steder i en intern buffer, og sende disse umiddelbart når mobilt mottak bli tilgjengelig igjen

På Legends tracking website kan GPS-posisjonenebrukes til å vise et visuelt attraktivt nettsted:

  • Gjeldene posisjon til hver deltaker
  • Den fulle oversikt over hver deltaker
  • Leaderboard for ditt arrangement
  • På forskjellige kart; mulighet for visualisering

For eventuelle spørsmål, eller for å motta en forespørsel, må du bruke kontaktskjemaet for kontakt